LokalnaPolitikaIzdvojeno

Goran Bukovac o otkazivanju sučeljavanja na Hrvatskom radio Otočcu

PRIOPĆENJE

U predvečerje zadnjeg dana pred izbornu šutnju na Radio Otočcu trebalo se održati sučeljavanje kandidata Milinovićeve stranke Kostelca, te kandidata Nezavisne liste Budi svoj Bukovca. Do toga ipak nije došlo.


Danas je Goran Bukovac otkazao gostovanje, a povodom te situacije obratio se građanima s objašnjenjem. Prenosimo ga u cjelosti u nastavku.

Nakon što je kandidat za gradonačelnika g. Goran Bukovac, otkazao sučeljavanje s aktualnim gradonačelnikom g. Stjepanom Kostelcom na Hrvatskom radiju Otočcu, izborni stožer g. Bukovca dobio je niz upita medija i građana vezano za razloge otkazivanja sučeljavanja te podršku koju je prethodno g. Ernest Petry, kandidat HDZ-a za župana Ličko-senjske županije izrazio kazavši da će HDZ konsolidirati većinu u Gradskom vijeću.

Nastavno na te upite, g. Bukovac, kao čovjek otvoren za dijalog odgovara sljedeće:

„Prije nekoliko dana smo imali  poziv na sučeljavanje u organizaciji Televizije Loki , na koje sam se odazvao, a na koje je moj protukandidat g. Kostelac odbio doći, iako sam ga do posljednjeg trenutka čekao. Do današnjeg dana, ja sam obišao svaki kutak Grada Otočca te svim raspoloživim sredstvima predstavio svoj politički program i obrazložio zašto donosim promjenu nabolje.   Smatram, da nakon svega, današnji pokušaj organizacije istog od strane Radio Otočca zaista više nema smisla jer se nalazimo svega nekoliko sati od početka izborne šutnje pa nema potrebe unositi dodatan nemir i napetost među naše građane.

Što se tiče podrške g. Petry-a, građani mogu imati puno povjerenje u sve što sam tijekom izborne kampanje izrekao. Moja jedina koalicija je ona s narodom, a moj izborni program usmjeren je na razvoj i blagostanje svih građana Grada Otočca. Vjerujem da će svi dobronamjerni  vijećnici izabrani u novi saziv Gradskog vijeća to znati prepoznati.“ – navode iz Stožera Bukovca.

 

 

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close