VijestiTurizam

Google predlaže turistima što posjetiti u svakoj zemlji Europe

Jedan je korisnik na Redditu kreirao mapu na osnovu prijedloga koje vam Google daje nakon što u tražilicu upišete “Što vidjeti u…” određenoj zemlji.


Osim što je na većini zemalja na karti napisano ime određene znamenitosti koju Google predlaže da posjetite, označena je i bojama. Svaka boja predstavlja određenu kategoriju, kao što su religijska mjesta, priroda, znamenitisti, tvrđave, palače, dvorci i muzeji. Većina mjesta koja je vrijedno vidjeti prema ovoj karti su vjerska. Slijede znamenitosti, a zatim palače i dvorci.

Na karti Hrvatske nije napisana neka određena znamenitost, ali je cijela zemlja označena zelenom bojom, što znači da je puna prirodnih ljepota. U legendi kraj karte stoji da je u Lijepoj našoj najvažnije vidjeti Nacionalni park Plitvička jezera, piše net.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Reddit

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close