ModaVijesti

Glorija Mudrovičić iz Otočca je nova Miss Ličko-senjske županije

U Gackom otvorenom učilištu u Otočcu održan je izbor za Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske, javlja Lika express.


Nova Miss Ličko-senjske županije je Glorija Mudrovičić iz Otočca, studentica diplomacije i međunarodnih odnosa. Glorija aktivno uči francuski, volontira u Dječjem domu za nezbrinutu djecu u Klaićevoj. Članica je hrvatskog društva za ujedinjene narode, sudjeluje u protokolu kod veleposlanice Milade Privore.

Program je vodio voditelj Davor Garić, plesna zvijezda zabavne emisije Ples sa zvjezdama, a prošlogodišnja missica Dora Bojko je bila u ulozi suvoditelja ovog programa.

Lentu su osvojile i Katarina Mamić kao prva pratilja te Anamarija Žalac kao druga pratilja.

Djevojke su se predstavljale u odjeći etno dizajnerice Slavice Čorak iz Otočca, isto tako su predstavile tradicionalan nakit dizajnerice Elizabete Božičević i potpuno original nakit dizajnerice Danijele Tonković. Program su upotpunili svojim duetom Vera Dasović i Darko Kranjčević koji je publiku ostavio bez daha kao i izvedba Nevena Neše Vojića.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close