JadranskiIzdvojenoPromo

GLAZBENO – HUMORISTIČNA PREDSTAVA Ovog vikenda u Novalji se sudi Juri Mesopustu!

Suđenje stoljeća održat će se ove subote, 22. veljače u hotelu Kaneo u Novalji!


S početkom u 21 sat, Jure Mesopust, optužen po 18 točaka optužnice suočit će se na sudu s poznatom odvjetnicom, tužiteljicom Sarom Demona, koja će učiniti sve da razotkrije novaljsko podzemlje i potkrijepi rečeno dokazima. Juru će od optužbi braniti čuvena Novaljka Brenda.

Tokom procesa biti će rasvijetljeno zašto su novaljski učitelji štrajkali, kako se ulaganjima otvaraju novi biznisi, ali i zašto su se neki stari zatvorili, zašto Jure krade Andrijani kruh, kakav je to baby boom u gradskoj upravi i još mnogo toga!

Kako bi cijelo suđenje proteklo u ozračju reda, mira i poštenja, pobrinut će se sutkinja Iva Turudić.

U predstavi igraju Ivo Fabijanić, Sara Denona i Antonija Samaržija.

Poslije završetka suđenja i objavljivanja presude, svi prisutni moći će uživati u zvukovima zadarske GRUPE 023, koja garantira veselu karnevalsku atmosferu. Ne zaboravite staviti svoje najdraže maske jer će one najbolje biti nagrađene, a ulaz je besplatan!

Ne propustite doznati kako će sud presuditi u slučaju Jure Mesopusta!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close