GastroDruštvene mrežeIzdvojeno

“Gladni” Mile Butorac gostuje u Faceboook liveu Lika Cluba

PRATITE UŽIVO

U Facebook liveu Lika Cluba sutra gostuje Mile Butorac, jedan je od popularnijih food blogera u Hrvatskoj.


Već dugi niz godina Mile je prisutan na društvenim mrežama, na Instagram profilu “Gladni Mile” gdje njegove recepte prati i isprobava  preko 21000 pratitelja. Krajem prošle godine Mile je pokrenuo i svoj blog pod nazivom “Jedi do Mile volje” te s kolegicom Marijom Laća vodi fotografski studio “Hungry studio”.

Ovaj Ličanin s zagrebačkom adresom po struci je fizioterapeut i dugi niz godina radio je s djecom s poteškoćama u razvoju. U svojim objavama često se vraća na Liku, u pripremi jela koristi ličke namirnice i upravo se za vrijeme djetinjstva u Lici rodila njegova ljubav prema hrani.

Kako je započela njegova blogerska priča, koji mirisi i okusi ga vežu za Liku te koje je najneobičnije jelo koje je do sada skuhao, otkrit će nam u razgovoru uživo putem Facebooka.

Pratite nas u utorak 1. rujna s početkom u 12 sati.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Marija Laća / Instagram

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close