VijestiDruštvene mrežeTechTurizam

Gemius dobio nagradu za proizvod koji će iskoristiti u Hrvatskoj

Na ovogodišnjem izdanju natjecanja IAB Europe Research Awards, koje okuplja vodeće europske oglašivače, medije i analitičare, tvrtka Gemius je nagrađena za najbolji proizvod za istraživanje internet publike u Europi. Gemius je tvrtka specijalizirana za istraživanje tržišta i javnog mnijenja, a nagradu je dobila za svoju novorazvijenu gemiusAudience overnight metodologiju, koja im omogućuje prikupljanje dnevnih podataka o posjećenosti web stranica iz dana u dan.


Metodologija praćenja posjećenosti web stranicama je do sada funkcionirala na način da se podaci o posjećenosti internetskih stranicama prikupljaju kroz cijeli mjesec, a izvještaji su dostupni tek sredinom sljedećeg. Nova overnight metodologija omogućava dostupnost podatka na dnevnoj bazi, što omogućava preciznije izvještavanje i praćenje posjeta i bolju analitiku.

Primjena kreće u Hrvatskoj

Gemius je najavio da će se nova nagrađena metodologija u sklopu istraživanja gemiusAudience prvo službeno primijeniti u Hrvatskoj.

 “U finalnoj smo fazi pripreme Overnight rezultata te u naredna dva mjeseca planiramo implementirati novu nagrađenu metodologiju, prvi od svih dvadesetak država gdje je Gemius standard. Uvjeren sam da će domaće tržište odmah prepoznati vrhunsku kvalitetu Overnight podatka i time još čvršće potvrditi gemiusAudience kao de facto standard za mjerenje internet publike u Hrvatskoj”, izjavio je Vibor Kalogjera, regionalni menadžer Gemiusa za Hrvatsku i BiH.

IAB Europe Research Awards 2016_web-be071aab

Gemius je internacionalna tvrtka sa sjedištem u Poljskoj. Između ostaloga, bave se mjerenjem posjećenosti web stranica, učinkovitosti displej kampanja, te audio i video materijala s različitih platformi, odnosno računala, tableta i pametnih telefona. Prisutni su nekoliko desetaka europskih zemalja, Sjeverne Afrike i Bliskog istoka, i jedna je od vodećih tvrtki za mjerenje web posjećenosti.

Pročitajte više na telegram.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: gemius.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close