Turizam

Gdje pronaći ljetni broj The Plitvice Timesa? Odsad dostupna digitalna karta na više od 60 lokacija

Četvrti, ujedno i prvi ljetni broj magazina The Plitvice Times stigao je na teren, na preko 60 distributivnih lokacija diljem Hrvatske i Europe.


U samom srcu sezone kada područjem Plitvica i Like prolaze milijuni turista, magazin na engleskom jeziku donosi nove zanimljive priče, preporuke i reportaže koje Liku, ali i cijelu Hrvatsku, pokazuju u drugačijem turistički neotkrivenom svjetlu.

„Kao što slogan turističke zajednice kaže za Hrvatsku da je puna života, tako je ovaj ljetni broj pun života Plitvičkih jezera i ličke regije – ali i mira“ – tvrde urednici The Plitvice Timesa.

Iz primorskog dijela Ličko-senjske županije kroz magazin stiže preporuka za šest najljepših plaža koje će vam oduzeti dah. Za neke plaže gledajući fotografije pomislit ćete da je riječ o nekoj egzotičnoj oceanskoj destinaciji, međutim ne, to je sve naša Hrvatska. S druge strane, tu je i priča o ribolovu u Gackoj dolini, čaroliji konja u Plitvičkim dolinama te impozantni Velebit s kojeg stiže reportaža o jednoj od najljepših cesta u Hrvatskoj –  Majstorskoj cesti.

U mnoštvu priča treba istaknuti i dva intervjua – tematski razgovor s direktorom Turističke zajednice Ličko-senjske županije Ivanom Radoševićem o tome kako se stvarao najnagrađivaniji promo film u povijesti županije te Josipom Klišmanićem, direktorom Zračne luke Zadar koja Dalmaciju i Liku spaja sa svijetom.

Magazin je besplatan i dostupan svim čitateljima kako uživo, tako i preko platforme Issuu.

Pročitajte novi broj ovdje:

http://www.plitvicetimes.com/number-4-summer/

Distributivne lokacije magazina pronađite na karti:

http://www.plitvicetimes.com/where-you-can-find-plitvice-times-magazine/

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close