TurizamIzdvojeno

GDJE DOČEKATI 2022. GODINU? Evo što nude gradovi i općine Ličko-senjske županije

VESELO KAO I UVIJEK

Još samo tri dana su preostala do najluđe noći u godini, a mnogi još nisu odlučili gdje će ispratiti staru i dočekati novu 2022. godinu.


Planirate li novu 2022. dočekati na otvorenom, pogledajte što nude gradovi i općine Ličko-senjske županije. I ove godine očekuje nas nekoliko velikih dočeka na otvorenom uz nastupe velikih zvijezda domaće glazbe, a uz tradicionalne večernje dočeke, sve popularniji postaju i dočeci nove godine u podne.

Provjerite uz koje se izvođače možete zabaviti na gradskim trgovima širom županije.

Guliano & Diktatori u Gospiću

Gospić će novu godinu dočekati u podne na Trgu Stjepana Radića. Zabava i dobro raspoloženje započet će od 10:00 sati, a okupljene će zabavljati Giuliano i Diktatori.

Doček nove godine za najmlađe održat će se dan ranije, u četvrtak 30. prosinca s početkom u 17 sati na glavnom gradskom trgu. Nastupaju Marko Vukes & Share Love with Others Band, a organizatori najavljuju ples i odličnu zabavu.

I Otočac ima dva dočeka nove godine

U Otočcu se i ove godine pripremaju dva dočeka nove godine – jedan danju za djecu i drugi večernji za odrasle.

Doček za najmlađe održat će se u gradskom parku s početkom u 11 sati. Večernja proslava na glavnom gradskom trgu kreće u 21 sat, a građane će u novu godinu uvesti Spice Grills.

Massimo na Trgu Bazilike

Na tradicionalnom novaljskom dočeku na Trgu Bazilike ove godine će nastupiti Massimo. Cijelu atmosferu zagrijat će predgrupa Rockatansky band iz Zadra s početkom u 21:00 sati.

Organizatori najavljuju zabavu do ranih jutarnjih sati, a za fine otočne delicije pobrinut će se novaljski ugostitelji.

U Brinju doček nove godine u podne

Pjesma, ples, kuhano vino i kobasice očekuju vas na podnevnom dočeku nove godine u općini Brinje.

Program započinje u 11 sati na Trgu Janka Vukovića Podkapelskog, a za dobru atmosferu će se pobrinuti grupa Slatki snovi.

Pjesma, ples i vatromet u Perušiću

Uz spektakularni vatromet nova godina će biti dočekana u srcu Perušića. Program započinje u 21 sat, a okupljene će zabavljati grupa Oliver ex Berekini.

Izaberite svoju zabavu i posjetite neku od lokacija!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close