VijestiTurizam

GACKA I PLITVICE DOBILE VELIKA PRIZNANJA: Na Međunarodnom sajmu turizma turistički subjekti ostvarili zapažene rezultate

Visoka priznanja s međunarodnog ocjenjivanje kvalitete u turizmu


Dunavsku regiju i grad Novi Sad karakterizira široki spektar kompleksnog i raznolikog povijesnog naslijeđa, kultura, religija, tržišta, zajednica i država, što je bilo motiv za opredjeljenje da upravo to bude geografski, ali i kontekstualni okvir za razvoj grupe sajmova LORIST. U okviru LORIST-a, od 4. do 7. listopada održavao se Međunarodni sajam turizma povodom kojega su stručne komisije Novosadskog sajma ocjenjivale kvalitetu ugostiteljskih objekata i usluga. Do početka Sajma turizma, ocijenjivani su veliki i srednje veliki hoteli (kapaciteta više od 150 i od 81 do 150 ležaja), manji hoteli do 80 ležaja, toplice, moteli i turističke organizacije. Nisu bili izostavljeni ni apartmani, pansioni, smeštaji u domaćoj radinosti, turističke agencije, restorani, manifestacije, ostale institucije, objekti i usluge.

Po prvi puta na ovom međunarodnom ocjenjivanju su sudjelovali i turistički subjekti iz Ličko-senjske županije, zahvaljujući potpori Turističke zajednice općine Plitvička jezera i HGK Županijske komore Otočac te ostvarili zapažene rezultate. Tvrtka Velebit aktivnosti j.d.o.o. iz Otočca nagrađena je velikom zlatnom medaljom za izuzetnu ponudu i usluge u turizmu. Adria Bike Maraton Plitvice nagrađen je velikom zlatnom medaljom za autentičnost i doprinos razvoju turizma u regiji. Srednja škola Plitvička jezera iz Korenice nagrađena je srebrnom medaljom za visok nivo edukacije kadrova u turizmu i ugostiteljstvu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close