VijestiScena

U futurističkom spotu članovi klape Sveti Florijan imaju “Mad Max” uloge

Klapa Sveti Florijan objavila je novu pjesmu ‘Ako učini vrime’. No sudeći po temi novoga spota, ne smiješi nam se optimistična budućnost.


Radnja je smještena u budućnost, 2050. godine. Članovi klape u stylingu ‘Mad Maxa’ šetaju po trgu budućnosti na kojem dominira ološ – preprodavači oružja, dileri i svodnici. Zaplet u spotu nastaje kada se jedan od članova klape vrati nakon dugog izbivanja, a na trgu ugleda sada već bivšu djevojku sa svodnikom. Pokušava je spasiti, a hoće li mu to poći za rukom, pogledajte u spotu!

Glazbu i tekst za pjesmu ‘Ako učini vrime’ potpisuje frontmen klape, Nino Treskavica. Doprinos Nina tu ne staje, upravo on stoji iza scenarija, montaže i režije spot. ‘Zahvaljujem se svima koji su pomogli snimiti nam ovaj spot koji je sniman na platou bivšeg kamenoloma u Žrnovnici. Zahvaljujem se Denisu Zeljku i njegovom konjičkom klubu ‘Dalmacija Equino’, Ninu Barišiću i Tinu Juginoviću koji su bili na kameri, Kristini Bečić koja se pobrinula za make-up, svim glumicama i glumcima’, rekao je Nino.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close