GlazbaVijesti

Frano Pehar & Tarapana predstavljaju novi ljetni singl “Volim te živote”

Nakon emotivne balade “Nisam birao”, kojom su raznježili svoje vjerne obožavatelje, Frano Pehar & Tarapana predstavljaju “Volim te živote”, pjesmu zaraznog ritma i šaljivog teksta koju i ovoga puta potpisuje poznati hitmejkerski dvojac Dušan Bačić i Bojan Dragojević.


Iako su se mnogi zabrinuli za Franu gledajući uvodnu špicu spota, prvi čovjek benda uvjerava nas da je na sigurnom, u sjajnom raspoloženju i spreman za nadolazeću koncertnu sezonu:

Kad smo razgovarali o novom singlu, moje upute Dušanu Bačiću bile su da želim pjesmu uz koju će ljudi na tri minute zaboraviti sve probleme kojima smo zadnjih godina okruženi. Tekst pjesme govori o vječnom pitanju mojih baka u Hercegovini, a to je : ‘Kad ćeš se ženiti?’ Ja, baš kao i u pjesmi, uvijek imam spreman odgovor! Spot za pjesmu snimali smo 12 sati i zaista sam zadovoljan snimljenim materijalom. U spotu ćete pratiti moj nestanak iz ureda koji će završiti čak i u Dnevniku. Vidjet ćete i dijalog roditelja, prijatelja, ekipe iz Tarapane, a sve s istim pitanjem – gdje je Frano? U slučaju da želite saznati gdje sam i u čijem društvu, obavezno pogledajte spot. 

Franu i njegov bend u narednom periodu očekuju brojni nastupi diljem Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.  Također imaju velike planove za jesen te pripremaju pregršt novosti za obožavatelje kojih je iz pjesme u pjesmu sve više. Nakon uspješnog debitantskog albuma “Ja sam na te ponosan”, sa svojim timom polako ali sigurno koračaju prema drugom studijskom albumu. Frano i Tarapana broje preko 60 milijuna pregleda na YouTubeu, a na Spotifyju imaju preko 20 tisuća mjesečnih slušatelja.
Pjesmom “Volim te živote” predstavit će se vodičkoj publici na nadolazećem CMC festivalu Vodice 2022.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close