KontinentalniIzdvojenoPromo

FOTO Vještice, pirati, Arapi i “mali zeleni” se zabavljali na 17. Maskenbalu u Korenici

Veselo je bilo sinoć u restoranu Macola u Korenici, gdje je održan 17. po redu maskenbal u Općini Plitvička Jezera.


I ove godine okupio se veliki broj maskiranih posjetitelja sa raznovrsnim idejama likova iz svjetova bajki, filma i legendi. Posebnu pažnju privukle su grupne maske kojih je ove godine bilo osam, a među njima su se nalazili Mali zeleni koji su oteli Ličana, Vještice, Pirati lakog morala, Svećenikova djeca…

Za veselu atmosferu tijekom večeri se pobrinula grupa Kilogram, a zabava je uz obilje veselja i plesa  potrajala do sitnih jutarnjih sati.

Organizatori su već tradicionalno nagradili veliki trud koji je uložen u izradu maski, kao i cjelokupni dojam koji su ostavile. Tako su svi maskirani sudionici dobili nagrade, a podijeljene su i dodatne nagrade za tri najbolje pojedinačne i ekipne maske.

Maskenbal u Korenici već dugi niz godina organizira Udruga žena “Nit” iz Korenice u suradnji s Općinom Plitvička Jezera i Turističkom zajednicom Općine Plitvička Jezera, a članice udruge obilaze i razne druge maskenbale u Hrvatskoj.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club / Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close