VijestiScenaTurizam

FOTO/VIDEO U Otočcu proslavljen Dan državnosti! Klapa Rišpet oduševila brojne posjetitelje

U nedjelju, 25. lipnja u srcu Otočca je održana velika proslava u čast Dana državnosti Republike Hrvatske.


Uz već tradicionalni turnir u nogometu i kuhanje graha u gradskom parku, Turistička zajednica Grada Otočca organizirala je dječju predstavu “Eko jeka i čarobna planeta”.

Mališani su pokazali svoje znanje o planeti Zemlji i stvarima koje nas okružuju, a sve je bilo popraćeno potragom za gusarskim blagom.

U večernjim satima održan je veliki koncert klape Rišpet. U gradskom parku okupio se veliki broj posjetitelja koji su u odličnoj atmosferi uživali u najvećim hitovima jedne od najpopularnijih hrvatskih klapa.

Danas se po prvi puta na ovaj način organizira Dan državnosti u Otočcu. Tradicionalni turnir u nogometu se održao jučer u organizaciji udruge HVIDRA, a danas u organizaciji sudjeluju Udruga HVIDRA, Sokolovi, Glavičica i 133. brigada HV-a koji su tu s nama i kuhaju grah koji će se dijeliti svim okupljenima u gradskom parku. U suradnji sa Turističkom zajednicom i pod pokroviteljstvom Grada Otočca održava se predstava za djecu „Eko jeka i čarobna planeta“, i koncert klape Rišpet koji će početi u 21 sat u gradskom parku, rekla je Mladenka Orešković, direktorica Turističke zajednice Grada Otočca.

Proslavu Dana državnosti organizirale su Udruge HVIDRA, Sokolovi, Glavičica i 133. brigada HV-a, a u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Otočca i uz pokroviteljstvo Grada Otočca.

Dio atmosfere donosimo u galeriji fotografija!


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Milan Krznarić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close