VijestiTurizam

FOTO/VIDEO Istaknuti marketinški stručnjak Davor Bruketa održao predavanje o razvoju novaljskog turizma

U prepunoj kongresnoj dvorani hotela Olea u petak je održana javna tribina na temu “Preliminarni razvoj turizma u Novalji od 2020.-2025”.


O razvoju novaljskog turizma govorio je istaknuti marketinški stručnjak Davor Bruketa, kreativni direktor i suvlasnik reklamne agencije Bruketa&Žinić OM, koja je dio najveće svjetske mreže reklamnih agencija Grey.

Projekti ove agencije osvojili su više od 300 međunarodnih stručnih nagrada, a agencijski se radovi kontinuirano objavljuju u nekima od najuglednijih stručnih publikacija u svijetu. Davor Bruketa redovito predsjeda žirijima na respektabilnim svjetskim stručnim natjecanjima, a također je gost predavač na hrvatskim i stranim konferencijama i sveučilištima.

Predavanje je izazvalo odobravanje i veliki interes građana te prisutne potaknulo na konstruktivnu raspravu kako usmjeriti daljnji razvoj novaljskog turizma.

Na tribini su na pitanja, uz Davora Bruketu, odgovarali gradonačelnik Ante Dabo i direktorica TZ Grada Novalje Marina Šćiran Rizner.

S optimističnim raspoloženjem očekuju se daljnji koraci u bolju budućnost novaljskog turizma, produljenje sezone uz stvaranje novih turističkih proizvoda, koji su zapravo tu oko nas samo ih treba dobro oblikovati i komunicirati prema novim gostima, poručuju iz Grada Novalje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close