FOTO Studentski Zbor Gacke u Zagrebu: Cjelogodišnji projekt “Mogućnosti mladih u ruralnoj Hrvatskoj – LIKA”

LIKACLUB

Uvodni dio programa u kojemu je opisana povijest udruge od njezinog osnivanja pa sve do projekata koji se održavaju i danas predstavio je tajnik udruge Dinko Krpan. Tijekom predstavljanja projekta prisutni članovi Studentskog zbora Gacke i njihovi gosti imali su priliku saznati više o edukativnim, humanitarnim te zabavnim, kulturnim i sportskim projektima  koje udruga provodi  šestu godinu za redom.

Fokus predavanja koji se odnosi na mogućnosti mladih na području obrazovanja, zapošljavanja i zdravog društva iznio je predsjednik udruge, Bruno Ćutić.  Okosnicu  programa čini studentska razmjena Lika-Slavonija čija bi provedba  omogućila  sudionicima upoznavanje sa mogućnostima i stanjem mladih u drugim krajevima Hrvatske. Također bi ih kulturno i edukativno obogatila. Predstavljeni program donio bi doprinos i zajednici kroz edukacije na temu zapošljavanja, suradnje s poslodavcima te radionicama sudionika za zajednicu.

“Cilj programa je da se istaknu problemi, ponude rješenja te potaknu društvene promjene”- istaknuo je Ćutić.

Nakon izloženog projekta uslijedilo je prigodno druženje članova Studentskog zbora Gacke i njihovih gostiju. Pogledajte nekoliko fotografija.

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u