KulturaTurizamIzdvojeno

FOTO Spektakl na nebu iznad Gospića u čast rođendana Nikole Tesle

TESLA POWER OF LIGHTS

Svjetlosnim spektaklom na Trgu Stjepana Radića u Gospiću je sinoć obilježena 164. obljetnicu rođenja genijalnog izumitelja iz Smiljana.


Proslava Teslinog rođendana je bila prepuna događanja i trajala je cijeli dan, a vrhunac proslave je bio “Tesla power of lights” – spektakularni laser show u sklopu kojega su, na oduševljenje svih prisutnih, nebo iznad Gospića prošarali izvanredni svjetlosni efekti.

Također, u sklopu manifestacije sve zgrade u kojima je Tesla živio ili radio bile su posebno osvijetljene – Muzej Like Gospić, Ljekarna Pablo, Zgrada učiteljskog fakulteta, Murkovića Mlin na rijeci Novčici te Zgrada Veleučilišta Nikola Tesla Gospić, dok je za najmlađe bio organiziran interaktivni panel pomoću kojega su djeca laserom bojila sprave u dječjem parku.

Program „Tesla Power of Lights“  se, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, nastavlja danas i sutra u večernjim satima.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close