VijestiTurizam

FOTO Rakovica iznenadila velikim odazivom na Božićni sajam!

Još jednom iz Turističke zajednice općine Rakovica stižu dobre vijesti. Ovogodišnji Božićni sajam najposjećeniji je događaj zimskog perioda turističke sezone. Zajedno s ostalim organizatorima; Općinom, udrugama i ustanovama, ali i velikom pomoći učenika iz škola, u Rakovici je održan bogat Božićni sajam.

Program je bio  sadržajan i kvalitetan s obzirom da su se u njega uključili svi važniji faktori ove male općine na jugu Karlovačke županije. Osnovna škola Eugena Kvaternika, rukometni i nogometni klub, Dječji vrtić Čarobna šuma, otvorili su događanje s kratkim nastupima i božićnim pjesmama. Nogometaši Rakovice čak su demonstrirali svoja znanja na bini, a rukometašice su i zapjevale u blagdanskom duhu.

rakovica-htz-1

Uslijedio je i dolazak Djeda Mraza, a pritom i mađioničara iz Zagreba koji je u ime udruge Cikorama pozdravio sve prisutne i svojim nastupom zabavio one najmlađe.

Od gastronomske ponude, kuhalo se nekoliko kotlića, od čega su se posebno istaknula tri “fiša”. Kuhari su potvrdili da jelo spremaju za goste i iz zabave, te istaknuli kako nisu profesionalci ali se trude. Bogata je bila i ponuda OPG-a koji su predstavili sir, rakiju, lavandu i mnoge druge domaće proizvode, a osim toga izlagali su se i brojni suveniri, božićne kuglice i ukrasi. Djeca su na Božićnom sajmu u Rakovici također imala svoj kutak gdje su mogla crtati i zabavljati se.

Posebna atrakcija bilo je jahanje ponija u Rakovici. Konjički klub Rakovica iz Grabovca s dva ponija tokom cijelog događanja omogućio je posjetiteljima i njihovoj djeci jahanje na mirnim konjima koji su imali i božićne detalje.

Koncertom Tone Butine i Julijane Tutić (video ovdje), završen je ovogodišnji Božićni sajam u Rakovici. Humanitaran karakter događanja omogućiti će uređivanje košarkaškog igrališta u Rakovici. Pogledajte veliku fotogaleriju iz Rakovice!

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close