VijestiScena

FOTO: U prepunoj dvorani kina Korzo održan 2. “Najljepši glas za Pčelice”

Glazbeno-humanitarna priredba Najljepši glas za “Pčelice” sinoć je napunila dvoranu kina Korzo u Gospiću.


Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju “Pčelice” u suradnji s Klubom roditelja nedonoščadi “Palčići” ovom priredbom je obilježila Svjetski dan prijevremeno rođene djece koji se obilježava 17. studenoga. Udruga Pčelice na priredbi je prikazala svoj rad unutar prošle godine i zahvalila svima koji su pomogli u uređenju prostora koji im je dodijeljen te onima koji su izdvojili svoje vrijeme kao volonteri u udruzi.

Na priredbi su nastupili: Karla Savatović, Mateo Prša, Laura Frković, Ana Štimac, Iva Rukavina, Lea Stilinović, Mihael Alić, Paula Matanović, Nera Prpić, duet  Ana Antonović i Minea Krišto, te za kraj trio Romano Šarić, Borna Milković i David Bilić. Pobjednika je birala publika, a dok su se prebrojali glasovi publiku su svojim nastupom zabavila djeca sa Zumba fitessa. Najljepši glas za Pčelice ove godine je imala Nera Prpić s pjesmom “Onaj dan”. Svim sudionicima priredbe dodijeljeni su pokloni kao zahvala na sudjelovanju i organizaciji.

Kao i prošle godine, priredba je bila humanitarnog karaktera te su svi prisutni mogli dati donaciju za budući rad udruge. Ispred dvorane publika se mogla počastiti kolačima koje su napravili roditelji, članovi Udruge Pčelice.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close