AutomotoVijestiTechTurizam

FOTO Počeo je 14. po redu Zagreb Auto Show 2016!

Vrijeme je za početak najvećeg i najpoznatijeg regionalnog sajma automobila u ovom dijelu Europe. Zagreb Auto Show nakon osam godina počinje danas u 18.00h, a naš portal vam ekskluzivno donosi prve primjerke automobila koji se predstavljaju sljedećih pet dana na Zagrebačkom velesajmu.

Na automoto sajmu će nastupiti ukupno 440 izlagača iz 33 zemlje u čak14 paviljona i otvorenog prostora. Ukupno ima 70 PREMIJERA; AUTOMOBILI – 4 svjetske vicepremijere i 34 hrvatske premijere; GOSPODARSKA VOZILA – 4 svjetske premijere, 1 svjetska vicepremijera, 3 europske vicepremijere i 2 hrvatske premijere. Prisutan je 81 brand automobila, motocikala i gospodarskih vozila; 29 automobilskih marki, 35 marki motocikala, 17 marki gospodarskih vozila.

Zagreb Auto Show otvoriti će gradonačelnik grada Zagreba gosp. Milan Bandić. Zagreb Auto Show otvoren je 6. i 7. travnja 10-21h, 8 travnja 10-23h, a 9. i 10. travnja 9-21h. Posjetite show i pogledajte nekoliko fotografija!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close