AutomotoTurizam

FOTO Nikola Tesla EV Rally 2018. stigao do rodnog mjesta Nikole Tesle!

Memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu danas je ugostio najljepšu i najtišu utrku na svijetu, 5. po redu “Nikola Tesla EV Rally Croatia 2018”.


Nikola Tesla EV Rally je jedinstvena međunarodna utrka električnih automobila koja na najbolji način promovira Hrvatsku u Europi i svijetu. Ruta duga 1550 kilometara obilazi najljepše predjele Hrvatske, a obuhvaća 17 gradova, 6 nacionalnih parkova i preko 5 otoka.

Utrka je započela je 3. lipnja u Rovinju, a završava sutra u Zagrebu. Nakon Poreča, Šišana, Vrsara, Motovuna, Buzeta, Cresa, Malog Lošinja, Cresa, Krka, Paga, Zadra i Kornata, predposljednji dan rallyja utrka je prošla kroz Ličko-senjsku županiju.

U rodno mjesto Nikole Tesle stiglo je 55 Teslinih automobila. Glavnog organizatora iz tvrtke EVA Blue d.o.o., Igora Kolovrata, zajedno s kolonom tihih automobila bogatih vlasnika iz cijele Europe, dočekao je gospićki gradonačelnik Karlo Starčević i voditeljica Memorijalnog centra Nikola Tesla Nikolina Krpan.

Vozači i suvozači u MC Nikola Tesla mogli su na promociji provjeriti i kako miriše Plitvice. Predstavljen im je sve poznatiji Parfem Plitvice te pokupio mnoge pohvale, a i kupce. Miris baziran na orhideji i  ličkim biljakama poput šljive i đurđice, vozačice nije ostavio ravnodušnima.

Pogledajte galeriju fotografija!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close