Turizam

FOTO Kažu da konji djeluju smirujuće na čovjeka, u Plitvičkim dolinama to možete i provjeriti

Plitvičke doline kao turistička destinacija omogućavaju mnoštvo aktivnosti, a jedno od njih je i jahanje


Turistička zajednica Općine Rakovica aktivno radi na razvoju turizma u najjužnijoj općini Karlovačke županije, onoj koja ujedno graniči i s Plitvičkim jezerima. Mnoštvo je aktivnosti koje nude, a među njima se ističu i konjičke. Naime, područje Rakovice ima čak četiri konjička kluba.

Aktivni odmor  i konji djeluju smirujuće na čovjeka, a na ovom području nazvanom “Plitvičke doline” u jednom od konjičkih klubova možete se i rekreirati i opustiti. Na web stranici dolina možete pronaći sve konjičke klubove koji omogućuju terensko jahanje, na linku.

Mnogobrojni turisti, te konjički klubovi, dijele svoje objave i fotografije koristeći hashtagove #PlitvičkeDoline i #PlitviceValleys, a putem društvenih mreža možete i vidjeti kako to izgleda.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#horsebackriding #horses #fairyland #konjickicentarrastokefairyland #plitvickedoline #plitvicevalleys #nature

Objavu dijeli Fairyland Rakovica (@fairylandrakovica)

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close