Ličko-senjska županijaKarijera

FOTO Isporučeno prvih 20 štandova za obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Grada Gospića

Gradonačelnik Karlo Starčević i zamjenica Kristina Prša sa suradnicima iz gradske uprave dodijelili su danas prvih 20 štandova za prodaju domaćih proizvoda na kućnom pragu obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima s područja Grada Gospića.


Naime, Grad Gospić je donio odluku o dodjeli štandova za prodaju na kućnom pragu bez naknade s ciljem bolje prezentacije proizvoda lokalnih proizvođača i boljeg plasmana autohtonih proizvoda ličkog kraja.

Dodjelom štandova OPG-ima Grad Gospić nastoji dati svoj dodatni doprinos poboljšanju kvalitete poslovanja poljoprivrednih proizvođača i distribucije njihovih proizvoda na tržište, te na identičan i estetski prihvatljiv način urediti prodajna mjesta i uljepšati vizuru svih naselja Grada Gospića.

Štandovi su dodijeljeni sukladno zainteresiranosti nositelja OPG-a na području Vukšića, Ličkog Osika, Mušaluka, Smiljanskog polja, Budačke, Pazariške i Smiljanske ulice, Ulice kralja Tomislava, Smiljana i Baćinca. Tijekom današnjeg dana dodijeljeno ih je 20, a u narednim danima dodijelit će se još 17 štandova.

Gradonačelnik je tom prigodom istaknuo kako je zadovoljan odazivom lokalnih proizvođača, ali i generalnim odazivom naših poljoprivrednika na mjere potpora koje objavljuje Grad Gospić. U tijeku je administrativna provjera prijavljenih poljoprivrednika na natječaj za potpore u poljoprivredi i ukupno ih je pristiglo 80, što je više nego ikada.

” Grad Gospić i dalje će poticati sve svoje poljoprivrednike te im biti velika potpora u njihovom radu” – istaknuo je gradonačelnik Karlo Starčević.

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close