Ličko-senjska županijaEuropa

FOTO Grad Gospić izgradio još jedno dječje igralište

Na zadovoljstvo mladih obitelji naseljenih u zgradama POS-a, Grad Gospić osmislio je i u potpunosti financirao izgradnju novog dječjeg igrališta kako bi djeca koja tamo žive svoje slobodno vrijeme mogla kvalitetno provesti u igri i druženju kao sastavnom dijelu odrastanja.


Novoizgrađeno igralište nalazi se između dviju zgrada, na platou od 170 metara kvadratnih na kojem su postavljena dječja igrala- kombinirana ljuljačka, klackalica za četvero, mreža za penjanje i vrtuljak koje će djeci pružiti mogućnost sigurne i kvalitetne igre, razvijanja motoričkih sposobnosti uz druženje na svježem zraku.

Igralište je nasuto pijeskom, a uskoro će biti postavljene i klupe. Ukupna vrijednost igrališta iznosi 112.746,83 kn.

“Da Grad Gospić kontinuirano ulaže u djecu svoga grada, u njihovo kvalitetnije i ljepše odrastanje uz navedeno govori i niz potpora i mjera koje se redovito provode”, poručili su iz Grada.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close