VijestiScenaTurizam

FOTO Davor Gobac i Psihomodo Pop žestokom svirkom užarili prepuni Trg Bazilike

Island Thunder, veliko okupljanje zaljubljenika u Harley Davidson motore, imalo je svoje finale u večernjem koncertu kultne rock grupe Psihomodo pop.


Grad Novalja ovog vikenda je bio domaćin bajkerima iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine koji su se okupili na moto susretu  “Island Thunder Powered by Harley Davidson” u organizaciji udruge Dalmatia Chapter Croatia i Turističke zajednice Grada Novalje.

Sve je počelo u subotu u jutarnjim satima na Trgu Bazilike, gdje su građani Novalje imali priliku uživati u atraktivnoj izložbi različitih modela Harley Davidsona, nakon čega je atraktivna kolona kultnih američkih motocikala obišla najljepše dijelove grada Novalje, o čemu smo pisali OVDJE.

U večernjim satima bajkeri su se pridružili građanima na Trgu Bazilike gdje se u sklopu moto susreta održao koncert poznatog rock benda Psihomodo Pop. Energičnim scenskim nastupom Davor Gobac i Psihomodo pop užarili su prepuni Trg Bazilike i nezaboravnim stihovima svojih najvećih hitova kao što su “Ramona”, “Frida” i “Ja volim samo sebe” oduševili i rasplesali odlično raspoloženu publiku.

Dio atmosfere s koncerta donosimo u galeriji fotografija!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close