ScenaKultura

Preko Facebooka dobijte nagradu Post scriptum

Udruga Kultipraktik pokrenula je godišnju Književnu nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Nagrada se dodjeljuje na KaLibar bestivalu u Zadru, a sastoji se od nastupa na bestivalu, priznanja i objave knjige kod uglednog izdavača sa svim pripadajućim autorskim pravima, a kako najavljuju pokretači, sastoji se eventualno i od sponzorskih financijskih i robnih donacija.


Natjecati se za nagradu svojim autorskim Facebook profilima ili stranicama mogu svi državljani RH prijavljeni na Facebook stranicu Književna nagrada Post scriptum.

U obzir za žiriranje dolaze isključivo i nigdje drugdje osim na Facebooku objavljeni tekstovi. Nakon što prođe proces žiriranja, dobitnik/ca je dužna izbrisati 60 % nagrađenih postova i omogućiti žiriju odabir postova iz cjelokupnog na Facebooku originalno objavljenog materijala, kao i onoga koji nastane nakon 15. 6. 2016. u svrhu uvrštavanja u knjigu.

Prijaviti se mogu autori/ce osobno, može ih prijaviti treća osoba ili žiri nagrade koji čine: Kruno Lokotar, Stanislava Nikolić Aras, Želimir Periš i Adrijana Vidić. Svrha nagrade je poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.

Prijavljeni ili njegov prijavitelj treba do 1. 7. 2016. prirediti i poslati biografiju autora/ice i dokument formata .doc, .docx ili .rtf s najmanje 40 Facebook postova svih žanrova koje smatra relevantnima, objavljenih u razdoblju 15. 6 2015.-15. 6. 2016., s navedenim datumima objave, na adresu [email protected] Više na Facebook stranici i službenoj stranici.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr | Foto: videostir

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close