Tech

Facebook ima novu opcije “See First”

Ako dosad niste ni pomišljali na to da Facebooku otkrijete tko su vaši najdraži prijatelji, ta je mreža pronašla način kako će vas navesti da to ipak napravite.


Bez ikakve najave određen dio korisnika dobio je novu opciju, koja im osigurava da ne propuste neku od objava svojih najboljih prijatelja. Kad kliknete “See First” opciju koja se nalazi na nečijem profilu, Facebook će osigurati da uvijek vidite objavu te osobe na vrhu svog News Feeda.

Nakon što je u svoj komplicirani algoritam za izračun pozicije objave na News Feedu uveo i vrijeme, ovo je još jedan pokušaj Facebooka da poboljša svoj News Feed kako bi on filtrirao sadržaj prema važnosti za korisnika, javlja Sky News.

“Uvijek istražujemo nove načine kako da korisnicima poboljšamo iskustvo korištenja Facebooka. Trenutno radimo testove za opciju ‘najboljeg prijatelja’ koja će vam omogućavati da nikad ne propustite objave neke osobe”, rekao je glasnogovornik Facebooka.


Tekst: index.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close