Lifestyle

Fabio je poljubio Ines!

Od ostalih stanara odvojili su se Ines i Fabio, koji sve više provode vrijeme nasamo.


Kako bi dobili privatnost, otišli su u spavaću sobu, a Fabio je legao na Ines. Krenuli su se maziti prvo rukama, a potom i nosevima, kada je u jednom trenutku Fabio odlučio poljubiti Ines na prepad.

Fabijeve usne na njenima kao da su je opekle, jer se Ines prepala i lagano poskočila. To je ohrabrilo Fabija da krene sa zezanjem.

Ajde se sada zacrveni. Ajde malo bojice na obraze. Izlazi bojica”, rekao je smijući se Fabio kada se Ines zacrvenila jer joj je postalo neugodno.

Kako si bezobrazan”, rekla je Ines i prekrila lice jednom rukom, dok je drugom i dalje čvrsto držala Fabija u zagrljaju.

Nisam ni malo gospodin”, priznao joj je Fabio i nastavio ju ljubiti po vratu i licu.

Ukradeni poljupci”, prokomentirala mu je Ines.

Kasnije u ispovjedaonici, Big Brother je pitao Ines je li uživala u poljupcu sa Fabijom, što ju je nasmijalo. “Samo sam te čekala. Dobro, jesam, uživala sam”, priznala je Ines Big Brotheru.

Video možete pogledati ovdje.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: bigbrother.rtl.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close