Lifestyle

Fabio je poljubio Ines!

Od ostalih stanara odvojili su se Ines i Fabio, koji sve više provode vrijeme nasamo.


Kako bi dobili privatnost, otišli su u spavaću sobu, a Fabio je legao na Ines. Krenuli su se maziti prvo rukama, a potom i nosevima, kada je u jednom trenutku Fabio odlučio poljubiti Ines na prepad.

Fabijeve usne na njenima kao da su je opekle, jer se Ines prepala i lagano poskočila. To je ohrabrilo Fabija da krene sa zezanjem.

Ajde se sada zacrveni. Ajde malo bojice na obraze. Izlazi bojica”, rekao je smijući se Fabio kada se Ines zacrvenila jer joj je postalo neugodno.

Kako si bezobrazan”, rekla je Ines i prekrila lice jednom rukom, dok je drugom i dalje čvrsto držala Fabija u zagrljaju.

Nisam ni malo gospodin”, priznao joj je Fabio i nastavio ju ljubiti po vratu i licu.

Ukradeni poljupci”, prokomentirala mu je Ines.

Kasnije u ispovjedaonici, Big Brother je pitao Ines je li uživala u poljupcu sa Fabijom, što ju je nasmijalo. “Samo sam te čekala. Dobro, jesam, uživala sam”, priznala je Ines Big Brotheru.

Video možete pogledati ovdje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: bigbrother.rtl.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close