Lifestyle

Fabio je hrabro ušao u “Kocku”, pogledajte što ga je tamo dočekalo

Najmlađi stanar BB kuće oduševio se kada ga je u tajnoj sobi dočekao njegov kutak za igranje video igara, a uskoro mu se u igri pridružio i gost iznenađenja!


Komadić ‘raja’ dočekao je Fabija kada je ušao u Kocku i vidio da se tamo ne događa ništa loše, upravo suprotno, tamo su mu na izbor bile video igre, hrana i piće. Nakon što se raskomotio i udobno smjestio, BB stanar je dobio i društvo – u Kocku je ušao njegov prijatelj, piše RTL.

Fabio je bio toliko iznenađen i uzbuđen što vidi poznato lice izvana i odmah je krenuo iskreni prijateljski razgovor. Dečki su se dotakli teme o Big Brotheru i Fabijevom boravku u Kući. Fabio je priznao da su mu se ispunila očekivanja.
“Ja sam znao da ću ovdje biti kao i svugdje drugdje. Iste stvari koje mi tu smetaju, smetaju mi i vani. Kriteriji su mi isti”, zaključio je Fabio.

Njegov prijatelj se složio s time i priznao da je u početku malo sumnjao u Fabija, ali sada se u to razuvjerio.

“Kao prijatelj, ponosan sam na ovo što si dosad pokazao i samo daj, samo naprijed, grizi, ne daj se”, bodrio je Fabija.
Po izlasku iz Kocke, Riječanin se pravio da je vrlo razočaran time što ga je u Kocki dočekalo te je potražio utjehu u Marininu zagrljaju, a izgleda da su mu stanari povjerovali.

fabio-bb-marina

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: net.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close