Lifestyle

EXPERTA Postani “Porezni specijalist” – stručnjak za poreze koji je potreban svakoj ozbiljnoj tvrtci

Poslovno Učilište Experta u Zagrebu uskoro zatvara prijave na 16 različitih smjerova akademije. Priznate diplome i certifikat cijene se u Hrvatskoj, a sve češće i na međunarodnom planu područja Europske Unije. Ovaj put prestavljamo vam zanimanje – porezni specijalist.

Učinkovito upravljanje poduzećem podrazumijeva opsežno znanje iz područja poreznog sustava RH i oporezivanja kao i poreznog planiranja. Danas menadžeri svih profila i razina svakodnevno rješavaju probleme u vezi s oporezivanjem, PDV-om, porezom na dobit, porezom na dohodak, ali i drugim porezima. Poslovi oporezivanja obavljaju se u izuzetno zahtjevnom okruženju. S jedne strane su zahtjevi menadžmenta za promptnim i kvalitetnim informacijama, a s druge strane porezni savjetnici koji te potrebe trebaju prepoznati i na njih odgovoriti.

Ekonomska znanost uči nas različitim zakonima, teoremima i pravilima. Problem je što su porezni propisi često nejasni i nepovezani. Brojne nejasnoće dovode do donošenja opsežnih Pravilnika, ali i mišljenja koja generiraju probleme u primjeni. Posebno područje je međunarodno oporezivanje te utvrđivanje transfernih cijena koje se utvrđuju između povezanih osoba, ali i sve potrebitijeg područja poreznog planiranja.

Osobe koje se u poduzećima bave poreznom politikom često imaju vrlo malo vremena za proučavanje stručne literature o poreznim rješenjima koja bi im pomogla u rješavanju svakodnevnih dilema. Stoga je obrazovanje iz područja poreza postalo zahtjev na koji treba odgovoriti.

Ova jednogodišnja edukacija skup je svih neophodnih znanja koja daju mogućnost učinkovitog razvoja poreznog specijaliste, kao i svih onih koji direktno upravljaju imovinom i resursima poduzeća. Usavršavanje omogućava potpuno razumijevanje složene materije oporezivanja. Svi predavači su praktičari s dugogodišnjim radnim iskustvom u području financija i računovodstva, oporezivanja, kao i upravljanja ljudskim resursima. Ova edukacija je rezultat dugogodišnjeg prikupljanja konkretnih “živih” primjera iz prakse i kao takva predstavlja visokovrijedan edukativni potencijal.

Prijavite se na informativni intervju kod ravnatelja Experte gosp. Ivice Ropuša, na naš mail: [email protected] ili kontakt mobitel. Upisom dobivate mnogo, ne gubite ništa. Požurite jer je Experta ove godine ponovno puna novih budućih menadžera.

Tekst: UL/PR

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close