NacionalnaGrad ZagrebPolitika

Evo što je Povjerenstvo za sukob interesa utvrdilo u slučaju Tomislava Tolušića

TOLUŠIĆ NA FACEBOOKU

Bivši ministar Tomislav Tolušić Facebook objavom razjasnio situaciju


Bivši ministar poljoprivrede iz redova HDZ-a Tomislav Tolušić u opširnoj Facebook objavio napisao je objašnjenje svog slučaja te pohvalio rad Povjerenstva za sukob interesa. Također, napisao je i sarkastičan komentar o Vladi Republike Hrvatske, a osvrnuo se i na svog bivšeg šefa Andreja Plenkovića.

Pogriješio sam, nije sporno. I trebali su me kazniti zbog toga. Kao i Krstičevića, Bošnjakovića i sve ostale ministre i dužnosnike koji su zadnjih 10 godina nepravilno ispunili karticu i prošli “lišo”. Vidimo i danas u novinama da svaki dan netko nešto promijeni. Ali za te druge vrijede i druga pravila. A generalno, kod nas nije mjerilo rad, nego percepcija. Neke europske fore valjda, ne kužim. Mlad sam još, naučit ću😊 – kaže Tolušić. 

Cijeli status pročitajte u nastavku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Vlada RH screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close