Hrvatska

“Eto pjesma” Rade Šerbedžije – hit kakav se dugo čekao!

Glumačka legenda, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija ima novi singl. Velikan koji nas i dalje oduševljava maestralnom glumom i puni velike koncertne prostore, ovog je puta udružio snage s Huseinom Hasanefendićem Husom, a rezultat je singl koji će uzdrmati radijske top liste.


Eto pjesma, prvi je službeni singl za koji je Hus napisao glazbu, tekst i aranžman, a s kojim Rade Šerbedžija najavljuje novi studijski album. Regionalna premijera singla Eto pjesma zakazana je za ponedjeljak 7. 9., a gledatelje CMC televizije očekuje i premijera spota u 19 sati u Vijestima.

Iako je ovo godina u kojoj umjetnost najviše trpi posljedice zbog nedostatka publike, Šerbedžija se može pohvaliti zapaženim ostvarenjima na dramskom i glazbenom polju. Na ovogodišnjim 71. Dubrovačkim ljetnim igrama dobio je nagradu Orlando za ulogu Georgea u predstavi Tko se boji Virginije Woolf Kazališta Ulysses i Beogradskog dramskog pozorišta, a Croatia Records objavila je CD i Blu-ray Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor @ HNK Zagreb.

Koncert pod imenom Već sam ti pričao Šerbedžija je održao krajem 2019. godine, a publika je uživala u snažnim i uvjerljivim interpretacijama pjesama Vrijeme je, draga, vrijeme je, Protuletje se otpira, Barbara, Rastanak, Ostala si uvijek ista, Moj spomenče plavo cvijeće , Ne daj se Ines i ostalih iz Radine bogate glazbene karijere.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close