ObrazovanjeIzdvojeno

Erasmus+ trening za osobe koje rade s mladima “Volunteering Made Easy”

Od 25. 06. do 1. 7. 2021. udruga Outward Bound Croatia (OBC) organizira Erasmus+ trening za osobe koje rade s mladima u trajanju od sedam dana. Sudionici dolaze iz Hrvatske, Španjolske, Litve, Latvije, Portugala, Grčke i Francuske.


Trening će se održati u edukacijskom centru Outward Bounda u Velikom Žitniku, gdje udruga posljednjih nekoliko godina provodi brojne aktivnosti neformalnog učenja za mlade iz cijele Hrvatske i šire.

U treningu će sudjelovati 21 osoba koja će tijekom sedam dana učiti kako osmisliti, razviti, prijaviti i provesti volonterski projekt u zajednici. Naglasak je na interkulturalnom učenju, umrežavanju organizacija civilnog društva i razvoju volonterstva i solidarnosti u Europi.

Udruga Outward Bound u posljednjih 7 godina provela je preko 20 volonterskih projekata putem Europske volonterske službe i Europskih snaga solidarnosti te uključila preko 300 mladih ljudi u međunarodne aktivnosti solidarnosti.

Trening je organiziran u sklopu Erasmus+ programa, zahvaljujući kojem su svi troškovi sudjelovanja za sudionike potpuno pokriveni!

Erasmus+ program potiče cjeloživotno učenje, interkulturalnu razmjenu i izgradnju demokratskog društva u Europi. Outward Bound Croatia poziva osobe aktivne u udrugama u Hrvatskoj da se prijave na sudjelovanje!

Više o projektu saznajte u info-letteru.

 

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close