ObrazovanjeIzdvojeno

Erasmus+ trening za osobe koje rade s mladima “Volunteering Made Easy”

Od 25. 06. do 1. 7. 2021. udruga Outward Bound Croatia (OBC) organizira Erasmus+ trening za osobe koje rade s mladima u trajanju od sedam dana. Sudionici dolaze iz Hrvatske, Španjolske, Litve, Latvije, Portugala, Grčke i Francuske.


Trening će se održati u edukacijskom centru Outward Bounda u Velikom Žitniku, gdje udruga posljednjih nekoliko godina provodi brojne aktivnosti neformalnog učenja za mlade iz cijele Hrvatske i šire.

U treningu će sudjelovati 21 osoba koja će tijekom sedam dana učiti kako osmisliti, razviti, prijaviti i provesti volonterski projekt u zajednici. Naglasak je na interkulturalnom učenju, umrežavanju organizacija civilnog društva i razvoju volonterstva i solidarnosti u Europi.

Udruga Outward Bound u posljednjih 7 godina provela je preko 20 volonterskih projekata putem Europske volonterske službe i Europskih snaga solidarnosti te uključila preko 300 mladih ljudi u međunarodne aktivnosti solidarnosti.

Trening je organiziran u sklopu Erasmus+ programa, zahvaljujući kojem su svi troškovi sudjelovanja za sudionike potpuno pokriveni!

Erasmus+ program potiče cjeloživotno učenje, interkulturalnu razmjenu i izgradnju demokratskog društva u Europi. Outward Bound Croatia poziva osobe aktivne u udrugama u Hrvatskoj da se prijave na sudjelovanje!

Više o projektu saznajte u info-letteru.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close