JadranskiKontinentalniTurizamIzdvojenoPromo

EKSKLUZIVNO Izašao novi broj The Plitvice Timesa! Znate li koji je aerodrom na naslovnici?

SEDMI BROJ PLITVIČKOG MAGAZINA

Medijski tim turističkog magazina The Plitvice Times jutros je objavio da je izašao novi broj magazina, sedmi po redu


Iako je korona kriza aktualna, to se nije odrazilo na izlaženje turističkog magazina koji već treću godinu zaredom komunicira s turistima na engleskom jeziku, fokusiran na prirodne ljepote Plitvica, Like i šire okolice.

Sedmi broj prelistajte pri dnu ovog teksta, a sada donosimo njihov uvodnik s početka magazina na hrvatskom jeziku.

Nova vremena stavila su pred nas izazove korona krize. Naš prošli šesti broj u međuvremenu je doživio svoje najčitanije online izdanje s preko 100 000 čitatelja ali na online platformi issuu.com, dok je tiskano izdanje bilo manje čitano s obzirom na lockdown sustava u Hrvatskoj ali također je distribuirano po svih 60 točaka u Hrvatskoj, Austriji, Italiji i Bosni i Hercegovini.

U korona krizi, zaključili smo da plitvički magazin The Plitvice Times ide dalje, i pred vama je novi broj. To je bila složena strateška odluka, međutim Plitvice to zaslužuju. Priče koje donosimo, čitatelji koji nam se javljaju diljem svijeta, trebaju mjesto gdje mogu pročitati o svim ljepotama Hrvatske i Like.

Ove sezone bavili smo se i video produkcijom, tim The Plitvice Timesa obišao je čak devet lokacija u krugu od 1000 kilometara, sve videe možete pogledati unutar magazina a da bi vam olakšali otvaranje samo očitajte QR kodove koje smo složili za svaki video. Pritom pogledajte tri rijeke, zalazak sunca, penjanje po planinama, šetnju prirodnim biserima i mnoštvo toga.

Obilazili smo i događanja, Teslino događanje Power of lights u Gospiću i otvaranje pješačkih staza u Baraćevim špiljama nedaleko Rakovice u Plitvičkim dolinama polučile su veliki interes građana i medija. Naš fotoreporter Josip Durdov obišao je i Majerovo vrilo, Zavratnicu i Cesaricu, a poseban foto session napravio je u mjestu Perušić s modelom kod Turske kule.

Od turističke infrastrukture također smo obišli dva objekta, napravljena je moderna biciklistička stanica u Ličkom Osiku kod Gospića, a Općina Plitvička jezera sada se može pohvaliti sa velikim multifunkcionalnim Kulturno informativnim centrom u samom centru Korenice.

Još mnoštvo priča se nalazi u ovom broju, a pred vama je izazov da ih sve pročitate i na mail [email protected] javite nam koja vam je najbolja!

Za kraj zahvaljujemo svim oglašivačima koji su stali uz novi broj The Plitvice Timesa i odlučili se oglasiti upravo u ovom broju, oni su svakako olakšali našu odluku i izlazak broja u sredini korona krize.

Uživajte u čitanju!

Tim The Plitvice Timesa

Magazin pročitajte i na platformi issuu.com u nastavku, najvećoj svjetskoj platformi digitalnih publikacija među kojima se nalazi i The Plitvice Times.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close