Kućni ljubimciLifestyleIzdvojeno

Dvojica muškaraca pretukli konja letvama: Policija pokrenula istragu u groznom slučaju zlostavljanja jadnog konja na Orlovcu

Slučaj zlostavljanja konja u karlovačkom naselju Orlovac postat će predmet policijske istrage, doznaje KAportal od Policijske uprave karlovačke.


– U sklopu kriminalističkog istraživanja obavijestit će se Državni inspektorat i Veterinarska inspekcija zbog uključivanja i poduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti, kažu nam u policiji.

Također, naveli su da će po završetku kriminalističkog istraživanja, o svemu poduzetom i utvrđenom obavijestiti javnost.

Podsjetimo, snimku zlostavljanja konja dobila je redakcija KAportala od anonimnog čitatelja, a radi se o vrlo uznemirujućem sadržaju. Na snimci je vidljivo da dva muškarca u štali batinama tuku životinju, a treća osoba sve snima mobitelom i mučenje prenosi uživo na društvenoj mreži. Bizarno je što su “gledatelji” sve pratili cerekajućim smajlićima i “bolesnim” komentarima. Nakon objave, uslijedili su i brojni komentari sa zgražanjem i naravno pozivanjem institucija da odrade svoj posao.

Video pogledajte OVDJE.


 

Komentari

Komentara


Izvor: kaportal.net.hr | Foto: https://www.pexels.com/photo/white-horse-inside-stable-2401877/

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close