Ličko-senjska županijaZadarska županija

Dvadeset i pet birača iz IX. izborne jedinice ne želi propustiti izbore u samoizolaciji

Nakon što je DIP na zahtjev Ustavnog suda omogućio glasanje osobama u samoizolaciji, Izbornom povjerenstvu za IX. izbornu jedinicu javilo se ukupno 25 birača koji ne žele propustiti izbore u doba korone.


Od toga većina ih je iz Zadarske županije u kojoj je, prema posljednjim podacima iz lokalnog Stožera civilne zaštite, ta mjera kućne karantene izrečena za 87 osoba. Članovi biračkih odbora s maskama, rukavicama i dezinficijensom danas će stići na adresu 13 osoba u Zadru te 5 u Jasenicama. Sve radnje obavljaju se ispred ulaznih vrata u stan/kuću birača koji tijekom glasanja obavezno mora nositi masku.

Prema podacima koje je portalu 057.info.hr dostavila potpredsjednica Izbornog povjerenstva za IX. izbornu jedinicu Jadranka Nižić Peroš, ostale zadarske općine/gradovi nemaju prijavljenih glasača u samoizolaciji, dok se na razini cijele jedinice javilo još pet osoba iz Senja i dvoje s područja Plitvičkih jezera.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: 057.info.hr | Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close