VijestiLifestyle

Dubrovnik Novu slavi četiri dana

Ovakvu četverodnevnu manifestaciju dočeka nema niti jedan grad trenutno u Hrvatskoj. U organizaciji Scardone donesen je novogodišnji program kojeg je objavila TZ Grada Dubrovnika.

U Dubrovniku se dočeci Nove godine na otvorenom organiziraju od 1995., ta tradicija se nastavlja i ove godine. Umjesto jednog dana kao u ostalim gradovima, Dubrovnik je napravio iskorak i doček u svom gradu razvukao na još tri dodatna dana kada grad živi punim plućima!

Velika natkrivena pozornica, svjetlosni efekti, svjetlosni slap sa zvonika koji se u ponoć prosipa Stradunom samo su dio dekora u kojem su kroz proteklo desetljeće nastupile neka od najvažnijih imena sa domaće scene – Oliver, Gibonni, Nina Badrić, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Jelena Rozga, Colonia, Tedi Spalato, Dalmatino te svjetski poznata imena Chris Norman i Gipsy Kings.

Trenutno niti jedan grad u Hrvatskoj nema višednevnu manifestaciju dočeka Nove godine kakvu ima Dubrovnik, na jedinstvenom Stradunu Dubrovčani i njihovi gosti će u Novu 2015. godinu ući uz Tonija Cetinskog, Silente i Petra Dragojevića.

Bogati program dočeka na Stradunu svake godine plijeni sve veći interes Dubrovčana i mnogobrojnih gostiju koji su već naviknuli da će u tih nekoliko dana pronaći nešto po svom ukusu. Bogati glazbeno zabavni program će započeti 29. prosinca kada će publiku zabaviti Prljavo kazalište i dubrovačka rock grupa Valetudo.

U utorak, 30. prosinca na pozornicu se penju Željko Bebek i grupa DaRiva. Na staru godinu, 31. prosinca Stradunom će proći dubrovačka kolenda i ostali cjelodnevni program, organiziran je i Dječji doček Nove godine sa Tonijem Cetinskim točno u podne. Večernji program započinje u 21 h nastupom Silentea, u 23 h na pozornicu dolazi Tony Cetinski, a u 01:30 h Petar Dragojević sa bandom.

Već tradicionalno 01.01. u podne će Stradunom zasvirati Dubrovački simfonijski orkestar najljepše operne skladbe a navečer će program dočeka Nove godine zatvoriti klapa Cambi (K. Kambelovac) i klapa sv. Juraj HRM!

Tekst: press

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close