Vijesti

Dubrovački taksist opljačkao turiste – umjesto kuna vratio im je srpske dinare!

Osim što im je za vožnju naplatio 258 kuna, ostatak do njihovih 400 vratio je s 140 srpskih dinara


Nažalost, to nije sve. Taksist im je rekao 258 kuna, a oni su njemu dali 400 kuna, jer nisu imali sitnije. Vozač im je ostatak vratio u srpskim dinarima, što znači da ih je još idodatno opljačkao, ali i doveo u neugodnu situaciju, jer su kasnije s tim novcima željeli platiti račun u restoranu Kamenice. Naime, 140 srpskih dinara malo je više od 8 kuna”, kazala je Dubrovkinja.

“Došli su kod mene i napravili zapis. Ne znam hoće li uspjeti kako sankcionirati taksista”, ističe.

Riječ je o taksistu koji je u Dubrovniku poznat po problematičnom ponašanju, a mediji su već o njemu pisali u negativnom kontekstu. Taksist, naravno, nije izdao nikakav račun za vožnju koju je masno naplatio.

Žao mi je što sam ja savjetovala goste da uzmu taksi kada siđu s katamarana, umjesto da sam im rekla da idu Uberom. Barem bi im unaprijed pisalo koja je cijena”, zaključuje vlasnica apartmana koja je razočarana što ima ovakve sugrađane koji su spremni na sve za zaradu, piše Dubrovački dnevnik.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close