VijestiScena

Dubrovačka grupa SILENTE vraća se s novim singlom “Falange”!

Gotovo 20 mjeseci nakon posljednjeg koncerta, koji je band odsvirao u lipnju 2016. u Đurđevcu, Silente su objavili pjesmu “Falange”, kao najavu nove faze diskografskog djelovanja.


Pjesma je najavni single novog albuma, trećeg po redu za dubrovački band, čiji izlazak se očekuje u nastavku godine.
Autor glazbe je Tibor Karamehmedović, a tekst je napisao Sanin Karamehmedović.

Spot Palm Productionsa režirao je Miran Brautović, a glavne likove igraju Anja Đurinović Rakočević i Jure Radnić.

Svojim obožavateljima koji su nove materijale dočekali s oduševljenjem obratili su se objavom na Facebook profilu:

Ovo nije povratak i taj izraz “comeback” nam samo smeta. Mi nikad nismo nestali. Dogodilo se što se moralo dogoditi i nitko zbog te situacije nije izgubio više od nas. Bez toga ovaj album koji smo vam spremili nikad ne bi nastao, a nedovršene bi nas pjesme pojele iznutra.

Onima kojima smo nedostajali, hvala vam što ste i dalje tu. Jesmo li sada bolji, kakve ovaj bend zaslužuje? Ne čini nam se baš. Ali nije sve ko što se čini.

“Ništa me ne zanima, pjesme su mi jedina briga. Život je kratak, ja sam običan pjevač iz Dubrovnika, a Silente je samo bend svojih pjesama. Jedno danas nosi dva sutra i ništa me ne zanima, pjesme su mi jedina briga. Hvala mojoj familiji, prijateljima, hvala Silenteu i hvala vama. Silente slušajte što glasnije. Samo pravo! Tibor”

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Silente Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close