Ličko-senjska županijaKarijera

DONJI LAPAC Policajki Višnji Kulović uručen Školski Oskar za izniman doprinos u prevenciji vršnjačkog nasilja

DAN RUŽIČASTIH MAJICA

Policijskoj službenici Postaje granične policije Donji Lapac zahvala na edukaciji i angažmanu u prevenciji vršnjačkog i svih oblika nasilja


Kako bi unaprijedili kvalitetu života građana Policijska uprava ličko-senjska kroz rad svih svojih ustrojstvenih oblika poduzima čitav niz različitih preventivnih mjera i aktivnosti. No prevencija se ne odvija sama po sebi, već iziskuje planiranje i kontinuirani rad različitih državnih tijela i institucija, lokalnih vlasti, različitih udruga i agencija, medija, pa i samih građana.

S obzirom da sustav obrazovanja ima veliku mogućnost preventivnog djelovanja, kontakt policajka Postaje granične policije Donji Lapac Višnja Kulović već dugi niz godina provodi preventivne projekte u Osnovnoj školi Donji Lapac.

Njen trud i zalaganje prepoznali su i učenici i učitelji te su joj kao zahvalu na doprinosu i edukaciji, povodom obilježavanja Dana ružičastih majica jučer uručili Školskog Oskara. Koordinatorica projekta zahvalila se i načelniku Postaje granične policije Donji Lapac, kao i Policijskoj upravi ličko-senjskoj na podršci u radu.

Primjer je ovo uspješne i odgovorne prevencije koja jača kvalitetu života svih građana i doprinosi ukupno boljem razvoju cijele zajednice, te stvaranju osjećaja sigurnosti građana, priopćila je PU ličko-senjska.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PU ličko-senjska

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close