VijestiDom

Donacija dm-a osigurala provedbu projekta Udruge Društvo “Naša djeca” grada Gospića

Zahvaljujući inicijativi dm-a “Jer sve smo to MI!”, udruga Društvo “Naša djeca” grada Gospića od četvrtka 29. rujna raspolagat će sa materijalima i opremom koja će im omogućiti provedbu projekta “Minute razonode”. Inicijativu je pokrenuo dm povodom 20. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj, a donacija koju je dm predao Udruzi Društvo “Naša djeca” grada Gospića omogućit će kvalitetniji nastavak provedbe projekta Minute razonode.

“Zahvaljujući dm-u na raspolaganju imamo opremu koja će djeci iz Gospića omogućiti da još više uživaju u projektu Minute razonode. Našim projektom djeci želimo omogućiti kvalitetno i sadržajno provođenje slobodnog vremena organiziranjem likovnih i plesnih radionica. Oprema nam je do sada predstavljala veliki problem, a donacija dm-a omogućit će da se naših 30 volontera još više posvete poticanju kreativnosti djece. U ime svih nas iz Društva “Naša djeca”, zahvaljujemo dm-u što je odabrao naš projekt i podržao nastavak njegove provedbe”, izjavila je Sanja Puškarić Delač, predsjednica Društva “Naša djeca”.

Projekt Minute razonode provodi se od 2014. godine i uključuje Likovnu radionicu, Plesnu skupinu Ritmix čiji članovi uče standardne latinoameričke plesove, aktivnosti za djecu koji su pacijenti Dječjeg odjela Opće bolnice Gospić te Lutkarsku skupinu Maslačak i točkica koja okuplja odrasle članove i volontere koji osmišljavaju i izvode lutkarske predstave za djecu.

“Među više od 2.000 prijavljenih projekata dm je odabrao 40 koje ćemo realizirati u sklopu inicijative. Projekt “Minute razonode” odabrali smo jer smo prepoznali potencijal da podrži sveobuhvatni razvoj zajednice. Dodatno obrazovanje djece, razvijanje kreativnosti kod naših najmlađih i nuđenje prostora za razvoj i prepoznavanje njihovih talenata doprinijet će budućnosti Gospića, ali i šire zajednice. Posebna nam je čast što dm sudjeluje u ovom projektu i u ime dm-a zahvaljujem Udruzi Društvo “Naša djeca” grada Gospića koji su nas prepoznali kao partnera u ovom hvalevrijednom projektu”, izjavio je Davorin Popović, područni menadžer dm-a.

Inicijativa dm-a “Jer sve smo to MI!” okupila je organizacije civilnog društva i ustanove koje svojim projektima pomažu zajednici i socijalno osjetljivim skupinama. dm će inicijativom u 26 hrvatskih gradova i naselja pomoći zdravstvenim ustanovama da pacijentima osiguraju kvalitetniju skrb, podržat će škole u nastojanjima da učenicima ponude prikladno okruženje za obrazovanje i dodatne sadržaje i osigurat će uređenje parkova i urbanih vrtova.
Više informacija o inicijativi i projektima koje će dm realizirati možete pronaći na internetskoj stranici jersvesmotomi.hr.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close