PolitikaIzdvojeno

Domovinski pokret LSŽ: “Javnost je u dobroj mjeri manipulirana informacijama i pretpostavkama”

Na redakciju portala Lika Club stiglo je priopćenje iz Domovinskog pokreta Ličko-senjske županije koje prenosimo u cijelosti:

U konzultaciji sa članovima predsjedništva Županijske podružnice i zainteresiranim članovima koji su imali upute prema našoj središnjici ovdje dajemo i javno očitovanje o aktualnim događajima u Domovinskom pokretu. Javnost je u dobroj mjeri upoznata, a u dobroj mjeri manipulirana informacijama i pretpostavkama o izlasku iz DP mag. nov. Karoline Vidović Krišto i prof. dr.sc. Milana Vrkljana te se time čini šteta i njima osobno, ali i samom Pokretu.

Kontaktirali smo i sa spomenutom stranom, ali i s predsjednikom stranke dr.sc Miroslavom Škorom. Želja predsjednika Škore poklapa se sa voljom članova u Ličko-senjskoj županiji, a to je da osnovani ogranci i županijska središnjica nastave s radom prema uvjerenjima na kojima su i izgrađeni bazirajući se na lokalnu problematiku.

Ovdje naglašavamo da rad dvoje zastupnika Vrkljan i Krišto koji je bio javan i najčešće se odvijao u hrvatskom Saboru, podupiremo te u dobroj mjeri dijelimo njihove stavove. Jasnoća i čvrstoća osobnog stava donosi karakteran smjer i ogled rada svakog od nas. Vjerujemo kao će zastupnici Vrkljan i Krišto i kao nezavisni sabornici nastaviti putem na koji su ukazivali i u predizbornoj kampanji i kasnije u političkom djelovanju na dobro hrvatskog naroda. Vrkljan je sin Like, a Krišto se borila za DP baš u našoj, IX. izbornoj jedinici i oboje su pridonijeli izbornom rezultatu stranke.

Gospić, 7. siječnja 2021.

Mirjana Vrkljan Radošević, dr.med.

Predsjednica Podružnice Domovinskog pokteta Miroslava Škore Ličko-senjske županije

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Domovinski pokret Ličko-senjske županije

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close