Scena

Dominik ima “Kišobran za dvoje”

Pjesma ‘Kišobran za dvoje’, mladog Dominika Blaževca dobila je svoje video izdanje, a spot je u petak premijerno prikazan na CMC televiziji.


Simpatični Brođanin ovu je pjesmu autora Željka Zovka prvi put izveo na Aurea Festu u Požegi gdje je njegova izvedba dobila odlične kritike. Pozitivna pjesma i ujedno treći Dominikov singl nosi lijepu poruku, a ta je da za sreću ne treba imati sve, ponekad je dovoljno imati kišobran ispod kojeg stanu dvoje.

Redatelj još jednog odličnog spota je Marko Zeljković. Nakon što je imao priliku upoznati cijeli bend na snimanju spota za pjesmu ‘Tvoja ljubav’, odlučio je da u novom spotu ima više akcije i da svatko iz benda dobije ulogu. Njegova ideja bila je pun pogodak, a spot prikazuje neobične agente koji imaju zadatak spojiti ‘štrebera’ i lijepu djevojku koju u spotu glumi Lidija Babić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close