Dom

Dočekajte božićno vrijeme uz kuhinju pročišćenu od predmeta koji vam samo zauzimaju prostor

Kada ste posljednji put imali veliko čišćenje kuhinje? Dočekajte božićno vrijeme uz kuhinju pročišćenu od predmeta koji vam samo zauzimaju prostor, bilo da je riječ o stvarima koji mogu naštetiti zdravlju ili ih jednostavno sigurno više nećete koristiti


1. Plastične posude za hranu koje su promijenile boju
Primijetite li da su plastične posudice u kojima, između ostalog, nosite gablec, promijenile boju, odnosno da imaju mrlje koje ne odlaze pranjem, to znači da su dale svoje i da je vrijeme da ih bacite. Špageti koje nosite u plastičnom posuđu sigurno će kad tad ostaviti trajne mrlje na njemu.

2. Otkrhnuto ili napuklo posuđe
Ovakvo posuđe može biti nesigurno za upotrebu jer se na otkrhnuti dio možete porezati dok perete posuđe ili se napuknuta ručka šalice može potpuno otkinuti dok koristite šalicu. Zato, bacite takvo posuđe i koristite ono neoštećeno.

3. Komadiće aluminijske folije
Čuvate male komadiće aluminijske folije misleći da će vam koristiti za nešto? Vjerujte, nikada neće biti dovoljno veliki za bilo što, stoga ih slobodno bacite.

4. Zahrđale protvane za muffine
U protvanima u kojima se stvorila hrđa vaši muffini neće se lijepo ispeći već će poprimiti ustajali i okus po izgorjelom.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close