VijestiLifestyle

Dobrodošli na LIKA CLUB !

Iz Clubbinga u Club – ili kako su mali postali veliki…


Nakon toliko vijesti na našem portalu o drugima, možda čak i o Vama, ali zasigurno za sve vas, vrijeme je da jednu vijest posvetimo i sebi, vijest o kojoj smo ozbiljno i dugo razmišljali.

Pametni ljudi kažu da se samo oni neozbiljni ne mijenjaju, a mi smo dragi čitatelji odrasli i odlučili da je rebranding portala Lika Clubbing naš novi put. Naše dijete Lika Clubbing od danas nosi ime Lika Club i ne, nismo se udali za nekog bogatog ženika zbog kojeg mijenjamo prezime, već pod novim imenom i dalje radimo potpuno neovisni i potpuno u vašem interesu s još više postavljenom letvicom i širim ciljevima.

Lika Club biti će klub svih koji su zajedno s nama odrastali i odrasli, klub pozitivnog razmišljanja i edukativnih tema. Klub na kojem ćete i dalje čitati o glazbi, kulturi, književnosti, filmu, sportu, tehnologiji, zdravlju i autorskim promišljanjima naših brojnih kolumnista. Klub koji je pozitivno relevantan i neovisan od svih hrvatskih (ne)prilika.

U posljednjih godinu dana smo narasli, brojčano i u godinama, počele su nas zanimati neke nove stvari, a one stare smo zadržali kao dragu uspomenu na koju smo izrazito ponosni. Iza nas je mnogo rada,  brojni projekti, zabave i neprocjenjiva poznanstva, a dalje idemo iskusniji, pametniji, hrabriji i odrasli.

Portal Lika Clubbing s radom je počeo prije nešto više od godinu dana, u ožujku 2014. godine, dok je Lika Clubbing kao širi, vrlo ambiciozni projekt pokrenut još u prosincu 2011. Upravo zbog toga na nama je odgovornost čuvati njegovu tradiciju i na čvrstim, jasno postavljenim temeljima, graditi našu jedinstvenu pozitivnu medijsku priču i dalje.

Podjsećamo vas da naš medij možete pratiti svakog dana na Twitteru @Lika_Club, Instagramu lika_club i Facebooku LikaClub.

I ne zaboravite… prvo pravilo našeg kluba je – da svi pričaju o Lika Clubu!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close