KarijeraIzdvojeno

Dobro se dobrim vraća: Policajka iz Senja kolegi iz Petrinje pripremila divno iznenađenje!

Davno je Aristotel rekao “Mi smo ono što činimo“, a upravo su policijski službenici ti koji svakodnevno spašavaju ljudske živote i štite imovinu


To svakodnevno čini i policajac Miroslav iz Policijske postaje Petrinja. Miroslav je kao i mnogi ostao bez kuće u potresu koji je pogodio Petrinju, no toga dana iako je ostao bez doma, nesebično je nastavio s pomaganjem drugima.

Upravo tu nesebičnost, pomaganje i požrtvovnost nije mogla zaboraviti ni policijska službenica Sanela iz Policijske postaje Senj, koja je za vikend odmor u sklopu nagradne igre na jednoj radio postaji prijavila Miroslava, iako ga osobno ne poznaje, no fotografija na kojoj Miroslav sjedi shrvan u razrušenoj Petrinji nije joj izlazila iz glave.

„Znam da u nagradnim igrama ne prolaze neke srcedrapajuće priče. Međutim, ovo je priča o hrabrosti i snazi, priča o obitelji kojoj to najviše treba. Svima nam treba, al’ njima najviše“, rekla je Sanela u prijavi.

Naglasila je da misli da čovjek koji je prošao takvu katastrofu, koji je pokazao nadljudsku snagu i njegova gospođa zaslužuju odmor, te napomenula da su Miroslav i njegova obitelj još uvijek u kontejneru jer im je kuća razrušena.

Iako je nagrada bila vikend u hotelu odmah su reagirali iz hotela i poklonili Miroslavu i obitelji 7-dnevni odmor, a Sanela i Miroslav su se ovaj vikend prvi put i vidjeli.

Nesebičnost policijske službenice Sanele i požrtvovnost kolege Miroslava izrodila je jedno divno prijateljstvo.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PU ličko-senjska

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close