Događanja

Dječaci imaju novi album

Dječaci, autori jednih od najboljih hrvatskih hip hop albuma “Drama” i “Istina”, 8. svibnja objavit će novi album “Firma” u ekskluzivnoj ponudi.


Album će se moći kupiti samo u trgovinama Croatia Recordsa u Zagrebu, Splitu i Rijeci te se od danas može napraviti prednarudžba na shop.crorec.hr. Od 15.5. album će se moći kupiti i u ostalim glazbenim trgovinama kao i kod ostalih trgovačkih partnera.

Na albumu će se naći 19 pjesama:

1. BRUTALNA BESA
2. SHOPPING
3. CMC
4. ANTONIO
5. TRAČEVI
6. FUNTA ft. FURIO ĐUNTA
7. HELIKOPTER
8. BILE STARKE
9. JEL? ft. PAPI PARA
10. STRUJA ft. KUD PLETER
11. SLIJEPA MARIJA
12. PROGRAM
13. MLADA ČASNA
14. SMEĆE
15. MASLAČAK
16. YOKO ONO ft. BATMAN 3000
17. VISOKA NOTA
18. GORY DOLLY
19. KO BI REKA ft. RIĐI RIĐ

Nakon hvaljenog albuma “ISTINA”, koji je proglašavan jednim od najboljih hrvatskih hip hop albuma ikada od strane publike i kritike, rasprodane prve naklade albuma i brojnih rasprodanih koncerata diljem regije, pjesme “Lovrinac” koja je bila među kandidatima za Hit godine Porina, singlova “Dalmacija”, “Miris”, “After u zatvoru” i “Siromašan”, Dječaci su dokazali da itekako imaju što za reći.

“Napravili smo novi album. Rastura. Provjeri to!”, rekli su Dječaci.

Dječaci će održati veliku koncertnu promociju albuma u Tvornici kulture 16. svibnja. Bend se u Veliki pogon Tvornice vraća na krilima sjajnih aktualnih singlova “Struja”, “Bile starke”, “Funta” i “Maslačak” koji su proteklu godinu digli dosta prašine. Ulaznice su 55 kn u pretprodaji, a na dan koncerta 70 kn.


 

Tekst: Croatia Records
Foto: Facebook


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close