VijestiScena

Dike stižu na Aurea fest s pjesmom “Prodaje se kuća”

Prošle godine su na požeškom Aurea festu nastupili s pjesmom “Vrime bajkovito”, a ove će se nedjelje, 2. rujna u Požegi, u sklopu tamburaške večeri “Zlatne žice Slavonije” predstaviti s novom pjesmom “Prodaje se kuća”.


Tamburaški sastav Dike jedna je od najpoznatijih ali i najboljih izvornih tamburaških skupina koja je prošle godine objavila izvrsni album “Slavonac sam, ‘oću da se zna!” nominiran za glazbenu nagradu Porin.

Novu emotivnu pjesmu “Prodaje se kuća” koja odiše bolnom svakodnevicom u Slavoniji, potpisuju Šimo Dominković (glazba i aranžman) i Mato Damjanović (stihovi), dok je produkciju odradio Rockoko Studio pod vodstvom Tihomira Ivanetića.

Dike predvođene prepoznatljivim vokalom Marinka Blažinikova trenutno snimaju novi glazbeni materijal u Rockoko studiju u Strizivojni koji bismo trebali dočekati do kraja godine.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close