Scena

David Russell po prvi put u Zagrebu

Jedan od najvećih klasičnih gitarista današnjice, David Russell, održat će 5. svibnja solo koncert u zagrebačkom Kinu SC, što će mu biti prvi nastup u Hrvatskoj, ali i regiji.

Datum i vrijeme: utorak, 5.5.2015. 20:00
Mjesto održavanja: SC – Kino, Zagreb
Cijena ulaznice: 180/200/220/320 Kn

Po svim relevantnim kritičarskim listama, David Russell pripada u pet najvećih klasičnih gitarista svih vremena, uz Andresa Segoviu i Juliana Breama. Već godinama nastupa na solo koncertima širom svijeta, a također i kao predavač na najcjenjenijim glazbenim akademijama.

Osvojio je nagrade Grammy 2005. godine za najboljeg klasičnog solo instrumentalista, dvostrukog osvajanja Julian Bream nagrade, nagrade Andres Segovia, Jose Ramirez nagrade, ukupno preko 30 nagrada diljem svijeta. Dobitnik je posebne nagrade “Royal Academy Music” u Londonu, medalje časti Konzervatorija na Balearima, a dobitnik je i počasnog doktorata Sveučilišta u Arizoni iz 2014. godine.

Cijene ulaznica su 180, 200 i 220 kuna, osim super VIP ulaznica (samo 30 ulaznica), uz koje se dobija i poseban poklon – vlastoručno potpisani CD Davida Russella, a cijena tih ulaznica je 320 kuna. Ulaznice su u prodaji na prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

Tekst: muzika.hr

Foto: ottorauch-guitars.de

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close