Ličko-senjska županijaPolitika

Darko Milinović o popularnom govoru Zlatka Fumića: “Sraman govor sa skupa je sprdnja u cijeloj Hrvatskoj”

Župan Ličko-senjske županije Darko Milinović danas je u 11 sati održao najavljenu konferenciju za medije, koju je sazvao kao reagiranje na subotnji skup HDZ-a u Gospiću koji je u pratnji vrha stranke posjetio i premijer Andrej Plenković.

„Danas ću razotkriti velike neistine koje je na skupu HDZ-a i koalicijskih partnera izrekao Andrej Plenković, ali uvjeren sam da nije znao pravu istinu te da nema pravu informaciju sa ovih područja.“ , počeo je Milinović.

Istaknuo je kako Lika nikada nije bila ničija marioneta te kako se na njegovoj listi nalazi 26 članova HDZ-a koji nikada prije pa ni danas, nisu radili protiv HDZ-a.

„S moje liste nitko nije rušio nacionalni HDZ, a sa liste HDZ-a Ličko-senjske županije, na kojoj ima manje HDZ-ovaca nego na mojoj listi, imamo četiri osobe koje su u svom bližem ili daljem političkom djelovanju rušili HDZ.“

Nije poštedio ni načelnika općine Brinje Zlatka Fumića, čiji je govor s nedavnog skupa čak pustio i na ekranu pred medijima.

„Sraman govor sa skupa je sprdnja u cijeloj Hrvatskoj, a Fumić je izrekao nešto što je potvrdilo sve ono o čemu sam dosad govorio.“.

Milinović je aludirao na to da se na Fumića utjecalo iz Zagreba te je napomenuo kako je 5 članova HSS-a trebalo biti na koalicijskog listi, no da je Fumić nakon navodne prijetnje izdao kolege iz HSS-a. Više puta naglasio je kako smatra da premijer Plenković nema sve informacije iz Like i ličkog HDZ-a te kako ga je bezuspješno pokušavao privoliti da vjeruje njemu.

„Kustić je rekao da će isključiti iz HDZ-a svakog tko potpiše za listu Milinovića. Zamoljavam Plenkovića da mu to ne dozvoli. Trebalo nam je 600 potpisa a imamo ih 2022. Hoće li HDZ isključiti 2022 člana koji su potpisali moju listu?“ upitao se.

Pohvalio je još svoj uspjeh u tome da županiju izvede iz duga, istaknuo uvjerenje u pobjedu, a oštru pressicu koja će sigurno izazvati burne reakcije završio uz riječi “Ustani Liko”.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot TV Loki

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close