Tehnologija

Dario Juričan nastupa na Pidžama Partyju

GAMING

Kako bi potaknuo sve čitatelje i gledatelje da ostanu doma, ali i da malo pomogne ubiti dosadu kućne izolacije, HCL Gaming Portal pokrenuo je tjednu emisiju naziva HCL Pidžama Party u kojoj ugošćuje poznata lica iz svih sfera.


Koncept emisije je spoj gaminga, zezancije i podcasta pa u svakom nastavku poznata lica HCL-a Igor Belan (glavni urednik) i Zoran Žalac (izvršni urednik) ugošćuju poznate osobe s njima igraju videoigre te odgovaraju na pitanja publike. Emisija se na Facebooku i YouTubeu može gledati uživo svake subote od 18 sati, a poslije i kao snimka.

Do sada je već bilo nekoliko poznatih i zanimljivih lica, a posljednji u nizu bio je umjetnik, pjevač i radijski voditelj Saša Lozar. Sa Sašom smo popričali o svemu i saznali neke zanimljive stvari pogotovo iz njegove mladosti. Posljednja epizoda dostupna je na našem Youtube kanalu.

Ove subote 9.5. u 18:00 sati, slijedi šesta epizoda a u goste dolazi veoma interesantan gost. Zove se gradonačelnikom svemira, a u slobodno vrijeme je filmski producent, redatelj i politički aktivist – Dario Juričan. Dario je također poznat i kao predsjednički kandidat nedavno održanih izbora za državnog poglavara Republike Hrvatske. Kako mu je laganje na predsjedničkim sučeljavanjima dobro išlo, u šestoj epizodi HCL Pidžama Partyja nastavljamo u istom tonu s igrom Fibbage – igrom gdje se laganjem zavarava suparnike.

Podsjećamo da gledatelji HCL Pidžama Partyja mogu osvojiti i neke nagrade. Ovaj put gledatelji trebaju nacrtati nešto gamerske tematike i te crteže objaviti na Facebooku ili Instagramu uz hashtag #HCLpidžamaparty i #ostanidoma. Dobitnike nagrada proglasit ćemo u samoj emisiji.

Osim toga, publika tijekom tjedna može unaprijed postavljati pitanja za našeg gosta od kojih se najbolja izabiru te postavljaju uživo tijekom emisije. Publika svake subote može očekivati novo poznato lice i doživjeti ga u opuštenom izdanju te vidjeti kako se snalazi igrajući neku od video igara i odgovarajući na necenzurirana pitanja.

Svi gosti se javljaju putem video poziva, svatko iz vlastitog doma, poneki i zaista u pidžamama, a isto vrijedi i za voditelje Igora i Zorana. Cilj projekta je prikazati da se možemo zabavljati i družiti i dok smo svi u sigurnosti vlastitih domova, potaknuti što veći broj ljudi da zaista ostanu doma, po mogućnosti uz blagodati video igara.

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close